Höstens YH-utbildningar är öppna för ansökan

Fram till den 15 april kan du ansöka till våra utbildningar som startar hösten 2024. Du ansöker under respektive utbildning. Vi erbjuder YH-utbildningar i skånska Kabbarp och Stockholm.

Inför hösten utökar vi med en ny utbildning för Trädgårdsmästare med inriktning Hållbar parkförvaltning och ekosystemtjänster. Utbildningen är på 1,5 år med 30 platser i skånska Kabbarp och kommer fokusera på dagens och framtidens utmaningar inom förvaltning och skötsel av gröna miljöer. Under utbildningstiden kommer den studerande få fördjupa sina kunskaper inom växtkännedom, beskärning, ekosystemtjänster, skötsel och förvaltning av parker och trädgårdar. Utbildningen är utformad tillsammans med den gröna näringen och är starkt efterfrågad av branschen som har ett stort anställningsbehov på mer än 500 personer de kommande fem åren.

Följande utbildningar startar med nya klasser i hösten 2024:

I samband med öppning till våra YH-utbildningar öppnar även vår behörighetsgivande preparandkurs för dig som saknar den särskilda behörigheten. Här kan du läsa mer och anmäla dig till preparandkursen.

Vid frågor eller hjälp med din ansökan kontakta oss på:

Aktuellt