Boka din plats på våra öppet hus!

Öppet Hus

UPPSALA: Digitalt öppet hus 29/4:
Från och med kl. 17:00 kör vi digitalt öppet hus för Uppsala på Teams!
Läs mer om eventet här!

Välkommen öppet hus på våra skolor! Under april kommer vi att hålla öppet hus på våra skolor i samtliga orter där du kan träffa vår personal, se våra skolor och ställa dina frågor!

På våra skolor i Stockholm, Lund, Uppsala och Norrköping erbjuder vi spännande inriktningar inom de studierförberedande programmen: Naturvetenskap, Samhällsvetenskap och Ekonomi. Nytt för 2021 i Stockholm är att vi tillsammans med Fuglesang Space Center även kan erbjuda det klassiska naturvetenskapliga programmet med profilen Rymdvetenskap!

På vår internatskola i skånska Kabbarp erbjuder vi spännande gröna yrkesprogram med goda framtidsutsikter oavsett om du vill arbeta direkt efter studierna, eller gå vidare inom akademin. Bland annat kan du välja mellan program som naturbruk, hantverk, restaurang och bygg och anläggning. Nytt för 2021 är att du kan gå naturbruksprogrammet iriktning Djurvård och smådjur
 

Datum för öppet hus

  • 15 april - Stockholm
  • 21 april - Norrköping
  • 22 april - Uppsala
  • 22 april - Lund
  • 27 april - Kabbarp

Upplägg

Öppet hus kommer genomföras i mindre grupper om 8 personer där var grupp tilldelas en tid under öppet hus-tillfället. När ni kommer till skolan kommer ni att mötas av vår personal, rektor och lärare som berättar lite kort om skolan, visar er runt och där ni har tillfälle att ställa era frågor om skolan och programmen. Tänk på att klä er efter väder, det kan va så att öppet hus till viss del kommer att förläggas i skolans grönskande omgivningar. 

Rundvandringen görs i mindre grupper om ca 8 deltagare. Det finns gott om utrymme för att hålla avstånd och möjlighet att tvätta händer och använda handsprit.
 

Anmälan

För att delta på vårt öppet hus ber vi dig att göra en intresseanmälan via denna länk! Detta så att vi kan dela in dig och andra besökare i olika grupper och därmed kunna genomföra ett öppet hus där du och vår personal känner sig trygga!

Anmälan gäller 1 elev och 1 vårdnadshavare per sällskap!
 

Mat och dryck

På plats kommer det att bjudas på enklare tilltugg och dryck.
 

Schema

Rundvandringarna är uppdelade i mindre och flera grupper, bemannade av våra rektorer och vår personal. Har du anmält dig har du fått ett mail med information om vilken grupp du tilldelats. Information kommer skickas ut till er via e-post kort efter att er anmälan gjorts samt inför öppet hus

Välkommen på öppet hus! Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att maila info@hvilanutbildning.se

 

Gilla vår facebook-sida!

Läs mer om våra gymnasieprogram här >>