Närodlat av bästa kvalitet

På Hvilan Utbildning odlas allt från sparris till yacón och vitkål av våra blivande trädgårdsmästare och trädgårdsodlare.

Gårdsbutiken

Vi är stolta över den höga kvaliteten och säljer till privatpersoner, restauranger och återförsäljare i både Malmö- och Lundområdet.

Varje säsong är unik och det återspeglas i vår Gårdsbutik. Vi kan erbjuda ett omväxlande sortiment av grönsaker, växter och blommor, allt ifrån vanliga till ovanliga sorter, odlat och framtaget av våra studerande på skolan. Njut av närodlade produkter av absolut bästa kvalitet!

Vi har bl a egenodlade rotfrukter, potatis och kålväxter till försäljning och självklart också säsongens blommor och gröna växter till både ute och inne. Här hittar du även närproducerade tillbehör som våra egna inläggningar och bröd, honung, oljor och vinäger, ekologiska ägg, svamp och olika örtkryddor.

Nu kan du även köpa fika med både varm och kall dryck i vårt café!

Tillfälligt stängt pga inventering!

v.1 - 2
Stängt pga. inventering 

Butiken kommer att hålla stängt både denna och nästa helg pga. inventering. Öppnar upp igen fredagen den 21/1, kl. 14-18, lördag den 22/1, kl. 10-14.

Ordinarie öppettider:

Vi öppnar butiken igen den 21/1 kl. 14-18 och lördag 22/1 kl. 10-14.

Torsdag- Fredag kl. 13–18
Lördagar kl. 10–13

 

LEVERANS TILL BILEN

För dig som på grund av rådande omständigheter inte vill gå in i butiken, kan du enkelt maila din beställning till butiken@hvilanutbildning.se så levererar vi den till din bil på parkeringen!
KONTAKT

Har du frågor eller funderingar om gårdsbutikens sortiment eller vill göra en beställning är du välkommen att kontakta oss per mail på butiken@hvilanutbildning.se.

Vid enkla ärende kan du även nå oss på telefon: 040 - 46 37 33. Här svarar vi så snart vi har möjlighet!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

* indicates required