Öppet hus i Kabbarp 2 maj kl. 17-19

Är du nyfiken på hur det är att studera på Hvilan Utbildning? Välkommen på Öppet Hus hos oss i Kabbarp!

Den 2 maj kl. 17-19 är lärare, utbildningsledare och elever från våra gymnasie- och yrkeshögskoleprogram på plats för att berätta om skolan och utbildningarna, svara på frågor och visa er runt på området.

Kanske har du sökt till något av våra program som börjar i höst eller funderar på att söka vid nästa tillfälle? Eller så vill du veta lite mer om vad Hvilan har att erbjuda för utbildningar så att du kan börja planera för din framtid? Oavsett vilket så är du varmt välkommen hit! Ingen anmälan krävs till Öppet hus.

Vi erbjuder CSN-berättigade program på Yrkeshögskolan inom branscher som är i stort behov av ny arbetskraft; så som Arborist, Praktisk skogs- och naturvård, Trädgårdsmästare – Odling och Trädgårdsmästare – Hållbar parkförvaltning.

Gymnasieskolan erbjuder praktiska program som ger både högskolebehörighet och goda chanser till anställning direkt efter gymnasiet. Hos oss kan du läsa Naturbruksprogrammet – Trädgårdsmästare eller Trädgårdsanläggare, Hantverksprogrammet – Florist, Restaurang- och livsmedelsprogrammet – Kock.

Aktuellt