Ansökan till vårens YH- Trädgårdsmästarutbildning är öppen

Som trädgårdsmästare med inriktning odling, förädling och företagande arbetar du med att planera, organisera och sköta odlingar av trädgårdsgrödor så som grönsaker, frukt, bär och kryddor utifrån växtplatsens förutsättningar på friland eller i växthus. Låter detta som något som passar dig? Ta då chansen att söka vår YH-utbildning Trädgårdsmästare – Odling, förädling och entreprenörskap som startar i januari 2024. 

Vi tar emot ansökningar fram till den 1 november. 

Här kan du läsa mer information om utbildningen samt ladda ned ansökningsblanketten. 

Behörighetsgivande kurspaket

Saknar du den särskilda behörigheten så kan du läsa vårt behörighetsgivande kurspaket. Vår preparandutbildning ges på distans och ger behörighet för den särskilda behörigheten till våra YH-utbildningar. Mer om preparandkursen kan du läsa här. Sista inlämningsdatum på kursen är den 1 november.

Aktuellt