Besökare i Kabbarp

På Hvilan Utbildning i Kabbarp finns det mycket att upptäcka. Skolan omges av lummiga trädgårdar, parker, odlingar och växthus med cykelavstånd till Lund, Malmö Lomma och Staffanstorp.

Skolan i Kabbarp har sedan 1868 bredrivit utbildning och ägs av den gröna näringen. Här finns ett utbud med trädgårdsutbildningar, inriktning odling / skötsel / anläggning, på olika nivåer. Vi äger ca 64 ha mark med egen odling av grönsaker och växter - vilka mestadels underhålls och drivs av våra studerande och elever. 
 

Gårdsbutik & Restaurang

Mycket av det som odlas säljs i vår gårdsbutik och serveras i den mat som tillagas i restaurangen. För dig som besökare har vi ett brett utbud att erbjuda. Utbudet styrs efter säsong och utbildningarna - det innebär att vi alltid har ett varierat sortiment!

Restaurangen är öppen för allmänheten och serverar alltid två olika rätter med tillhörande salladsbar. Maträtterna och salladsbaren präglas av säsongerna och mycket av det som tillagas kommer från våra egna odlingar. Välj mellan att sitta inne i restaurangen eller i uteserveringen. Vi erbjuder även Take-away!


boende

En del av våra elever och studerande kommer långväga och bor på vårt internat. Här har du en unik möjlighet att boka rum i korridor, främst under de veckor våra elever och studerande inte befinner sig på skolan, men även utifrån tillgängliga rum.