Konkurrenskraftiga utbildningar

Väl förberedda för arbetsmarknaden.

Vuxenutbildningar

Välkommen till en skola med varm och öppen stämning! 

Hvilan Utbildning erbjuder ett brett utbud av vuxenutbildningar genom yrkeshögskolan, yrkesvux, samt rekryterings- och arbetsmarknadsutbildningar. Utbildningarna finns på våra utbildningsenheter i skånska Kabbarp och Kristianstad, Stockholm och Örebro i fina omgivningar och lugn studiemiljö.

Yrkeshögskoleutbildningar:


Fler yrkesutbildningar:

Du får en konkurrenskraftig utbildning som gör dig väl förberedd för arbetsmarknaden. Du får handfast praktisk undervisning varvat med gedigen teoretisk utbildning hos en personlig utbildningsanordnare med bra lärare!

Vi lägger också stor vikt vid lärande genom praktik och arbetar nära trädgårdsbranschen. Praktikperioderna tillbringar du på en arbetsplats och tillsammans med en handledare får du använda dig av dina nya kunskaper. När du väljer praktikplats får du använda dig av vårt stora kontaktnät med företag runt om i landet. På praktikplatserna skapar du egna kontakter med yrkeslivet som med stor sannolikhet kommer innebära din väg in på arbetsmarknaden.

Hvilan Utbildning ligger i framkant och arbetar ständigt med att förändra och förbättra våra utbildningar i enlighet arbetsmarknadens behov av kompetens.

Uppdragsutbildning inom Hvilans Yrkeshögskoleutbildningar

Visste du om att företag, organisationer och offentlig verksamhet har möjlighet att köpa utbildningsplatser inom en Yrkeshögskoleutbildning?

Det kan vara en hel utbildning eller enstaka kurser. Passa på att utbilda din personal eller dig själv! Hör av dig så tittar vi närmare på vilka behov ni har:

Kontaktperson

Maria Anetoft Andersson
Ansvarig uppdragsutbildningar
maria.anetoft@hvilanutbildning.se