Vi söker trädgårdsinstruktörer till Hvilan Utbildning i Örebro!

2021-03-15

Vi rivstartar våren med utökade utbildningsplatser på vår arbetsmarknadsutbildning i Örebro – och därmed möjligheten att möta branschens behov! Det är många starter inplanerade under våren och med många utbildningar kommer behovet av fler kompetenta trädgårdsinstruktörer. Vi söker därför utbildare till våra praktiska trädgårdsutbildningar för vuxna.

Om utbildningen

Utbildningarna fokuserar på skötsel och anläggning av utemiljöer, en bransch som är i stort behov av utbildad personal, och riktar sig till arbetssökande via Arbetsförmedlingen och görs i nära samarbete med branschen. Utbildningen varvar praktik med teori där den studerande får lära sig viktiga delar så som växtkännedom, beskärning, skötsel och anläggning av olika typer av utemiljöer. Utbildningen har en bredd och en del av utbildningen genomförs som praktik hos trädgårdsföretag – vilket ökar såväl anställningsbarhet som ett väl så viktigt kontaktnät.  

Bli en av våra trädgårdsinstruktörer!

I takt med att Hvilan växer, ökar även behovet av fler kompetent personal till våra utbildningar. Vi söker ny fyra (4) trädgårdsinstruktörer på heltid (100%) till våra arbetsmarknadsutbildningar i Örebro. För att söka tjänsterna krävs några års praktisk erfarenhet inom trädgårdsskötsel alternativt trädgårdsanläggning. Du bör ha både grundläggande och mer avancerade kunskaper för att kunna utbilda andra. Lärarlegitimation är inget krav och det görs ingen betygssättning, men den sökande ska ha en pedagogisk förmåga.  

Har du praktisk kunskap från branschen och är intresserad av yrket som trädgårdsinstruktör? Läs mer om tjänsterna här! Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!