Besöksrekord på Hvilans frukostmöte!

2023-02-21

Först och främst, tack till alla branschkollegor som besökte vårt frukostmöte fredagen den 17 februari med tema rosor. Rosor är ett ämne som engagerar och vi är glada över att berätta att frukostmötet nådde nytt besöksrekord!

På plats pratade trädgårdsmästare John Taylor om olika rosträdgårdar som han besökt och Hvilans rosträdgård som John arbetat fram tillsammans med våra studerande. Här finns ca 100 sorters rosor - ett perfekt besöksmål för dig som vill se olika sorters rosor i dess olika stadier. Finast under månaderna juni-juli när de blommar.

Frukostmöte för dig i branschen

Frukostmötet är ett bra tillfälle för dig som arbetar i branschen att dels ta del av intressanta föreläsningar, samtal och mingla med kollegor, dels bli uppdaterad om Hvilans utbildningsutbud och vad som pågår i verksamheten. Bland annat informerade våra samordnade för yrkeshögskoleutbildningarna om höstens nyhet: Trädgårdsmästare - Odling, förädling och entreprenörskap, samt möjligheten att gå enskilda YH-kurser inom programmen Arborist och Praktisk skogs- och natuvårdare.

Välkommen att besöka oss på nästa frukostmöte fredagen den 14 april. Anmälan sker till kurs@hvilanutbildning.se.