Norrköping

City-nära skola med fokus på grön entreprenörskap och hållbara studier!

Norrköping

Öppet hus

  • 27 november 2021 kl. 12:00-14:00
  • 27 januari 2022 kl. 17:00-19:00
  • 26 april 2022 kl. 17:00-19:00


Hvilan Gymnasium

Vill du gå på en city-nära skola med fokus på grönt entreprenörskap och hållbara studier? Hösten 2021 kommer vi att starta upp gymnasieskola i Norrköping! 

Vi värnar om en hållbar skolgång där du som elev står i fokus – vår vision är att ge dig förutsättningar att utvecklas och växa för en bättre framtid. 

Våra skolor är mindre där vägen mellan elever, lärare och skolledning alltid är nära. Samtidigt lägger vi ett stort fokus på ditt lärande och utveckling genom kompetenta och engagerade lärare och innehållsrika studier – Ung Företagsamhet och entreprenörskap är ett uppskattat inslag på våra skolor i Skåne och Stockholm!

Eftersom vi ägs av den ideella organisationen GRO – Gröna näringens riksorganisation, kommer det kanske inte som en överraskning att vi kallar oss för Sveriges grönaste skola.  Alla våra skolor ligger på centralt läge i naturskön miljö bland lummiga parker och trädgårdar som skapar en harmonisk studiemiljö. Valet av lokaler är avgörande för en hållbar skoltid och vi väljer lokaler varsamt därefter.

Vi vet att bra och näringsrik mat är grunden för att du ska kunna prestera i skolan. Maten som serveras på våra skolor är i allra största mån närproducerad och kommer från svenska leverantörer – på vår skola i skånska Kabbarp odlar vi till och med det mesta själv!

Vi tycker det är viktigt att du trivs på skolan och vår målsättning är att just din skoltid ska bli den bästa! 

Det är just det som vi värnar om och satsar på när vi etablerar nya skolor.
Välkommen till Hvilan Gymnasium!

 

Vår personal

Det är med glädje och stor förväntan som vi ser fram emot skolstarten i augusti. Nedan ser du rektor och lärare som kommer att möta dig på din första skoldag!

Kerstin Lindberg
Rektor
 

   

Filip Sturk
Lärare

Patricia Björkström
Lärare


 

     

Just nu arbetar vi med att rekrytera idrotts- och modersmålslärare.

 

VÅRA PROGRAM och gröna arv

Gymnasieskolan i Norrköping ingår i verksamheten Hvilan Utbilding med anor från 1868. Vi är från grunden en trädgårdsskola men har idag, precis som i Lund, även teoretiska gymnasieskolor. Detta har givit oss en unik grön profil som inte enkelt hittas bland andra gymnasieskolor. Vårt gröna arv märks i allt vi gör, från den goda maten som vi odlar och serverar, till den miljö skolan ligger i och våra utbildningar.

Välj mellan eftertraktade inriktningar inom programmen naturvetenskap, samhällsvetenskap och ekonomi - program som ger dig högskolebehörighet och öppnar många dörrar inför studier på universitet och högskolor!
 

Välj mellan programmen nedan:

Naturvetenskap

  • Naturvetenskap
  • Naturvetenskap och samhälle - sökt till hösten 2022

Samhällsvetenskap

  • Samhällsvetenskap - sökt till hösten 2022
  • Beteendevetenskap

Ekonomi

  • Ekonomi
  • Juridik - sökt till hösten 2022

 

ADRESS:

Korsgatan 2, 602 33 Norrköping

 

Kontakt

Har du några frågor eller vill besöka vår skola är du varmt välkommen att kontakta oss!

Tel. växel: 040 - 46 37 00
Mail växel: info@hvilanutbildning.se

 

Följ oss på sociala medier!

@hvilangymnasium