Öppet hus Yrkesprogram i Kabbarp

Välkommen på öppet hus på vår internatskola med yrkesprogram i skånska Kabbarp!

Torsdage den 4 februari bjuder vi in till öppet hus för intresserade 9:e-klassare som ska söka till gymnasiet! 

På skolan erbjuder vi roliga och lärorika yrkesprogram inom naturbruk, hantverk, restaurang och bygg, som ger dig eftertraktade kunskaper i branschen - perfekt när du efter studenten ska ut i arbetslivet! Nytt för 2021 är att vi även ervjuder programmet Djurvård, perfekt för dig som vill arbeta med våra fyrbenta vänner!

Anmälan
För att delta på vårt öppet hus ber vi dig att göra en intresseanmälan på denna länk. Detta så att vi kan dela in dig och andra besökare i olika grupper och därmed kunna genomföra ett öppet hus där du och vår personal känner sig trygga!

Anmälan gäller 1 elev och 1 vårdnadshavare per sällskap!
 

Upplägg

Öppet hus kommer genomföras i kortare rundvandringar där våra rektorer och personal berättar om skolan, våra program och visar er runt skolan. Självfallet finns det möjlighet för dig att ställa dina frågor under tiden, men om du vill prata mer enskilt finns det tid att ställda dina frågor efter rundvandringen. I och med rådande omständigheter håller vi oss för det mesta utomhus. Det är därför viktigt att du klär dig efter väder.

Rundvandringen görs i mindre grupper om ca 4 deltagare. Det finns gott om utrymme för att hålla avstånd och möjlighet att tvätta händer och använda handsprit.
 

Mat och dryck

På plats kommer det att bjudas på enklare tilltugg och dryck.
 

Schema

Rundvandringarna är uppdelade i mindre och flera grupper, bemannade av våra rektorer och vår personal. Runt den 25/1-2021 kommer det ut ett schema till er som anmält sig över öppet hus. Detta kommer även att presenteras nedan.


Välkommen på öppet hus!Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att maila info@hvilanutbildning.se

 

Datum

2021-02-04 17:00 till 19:00