Öppet hus för gymnasiet i Stockholm - VIP-kväll!

Välkommen på VIP-kväll på vårt gymnasium i Stockholm!

Torsdagen den 15 april 2021 bjuder vi in till öppet hus för intresserade 9:e-klassare som ska söka till gymnasiet! 

På skolan erbjuder vi spännande inriktningar inom se studierförberedande programmen: Naturvetenskap, Samhällsvetenskap och Ekonomi. Nytt för 2021 är att vi tillsammans med Fuglesang Space Center även kan erbjuda det klassiska naturvetenskapliga programmet med profilen Rymdvetenskap!

Anmälan
För att delta på vårt öppet hus ber vi dig att göra en intresseanmälan via denna länk! Detta så att vi kan dela in dig och andra besökare i olika grupper och därmed kunna genomföra ett öppet hus där du och vår personal känner sig trygga!

Anmälan gäller 1 elev och 1 vårdnadshavare per sällskap!
 

Upplägg

Öppet hus kommer genomföras i kortare rundvandringar där våra rektorer och personal berättar om skolan, våra program och visar er runt i lokalerna. Självfallet finns det möjlighet för dig att ställa dina frågor under tiden, men om du vill prata mer enskilt finns det tid att ställda dina frågor efter rundvandringen. 

Rundvandringen görs i mindre grupper om ca 4 deltagare. Det finns gott om utrymme för att hålla avstånd och möjlighet att tvätta händer och använda handsprit.
 

Mat och dryck

På plats kommer det att bjudas på enklare tilltugg och dryck.
 

Schema

Rundvandringarna är uppdelade i mindre och flera grupper, bemannade av våra rektorer och vår personal. Har du anmält dig har du fått ett mail med information om vilken grupp du tilldelats. Schemat presenteras nedan runt den 5/4.


Välkommen på öppet hus! Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att maila info@hvilanutbildning.se

Datum

2021-04-15 16:00 till 19:00