Inför skolstarten HT21

Vad kul att du ska börja hos oss på Hvilan! Vi ser fram emot att träffa dig i höst tillsammans med dina klasskamrater.

I dagarna kommer du, om du inte redan har fått, få ett välkomstbrev hem i din brevlåda med lite nyttig information inför din skolstart hos oss i höst. Vi vet att du har sommarlov och vi hoppas att du njuter av den - men vi arbetar med att förbereda för din första dag hos oss!

I ditt välkolmstbrev har du fått en eller flera blanketter bifogade (beroende på vilken skola du är antagen till och ska börja på). Viktigt att du läser informationen rörande blanketterna som du fått och följer dem. Bland annat ska du, oavsett vilken skola du är antagen till, fylla i en digital blankett om dina kontaktuppgifter. För att göra det enkelt för dig så länkar vi dem till dig här. Observera att du fyller i blanketten för den skola du är antagen till, välj din ort nedan:


Andra blanketter

På din första skoldag hos oss på Hvilan kommer du få, förutom en härlig introduktion och mjukstart, ett antal olika blanketter för dig att ta dig med hem. Dessa vill vi att du läser igenom tillsammans med vårdnadshavare och tar med dig åter till skolan - i fyllda. 

Det rör sig om blanketter som exemeplvis datoravtal så att du kan kvittera ut din lånedator.

Frågor

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss. Det gör du lättast genom att maila till info@hvilanutbildning.se.