Gymnasiekatalog

Vad kul att just du ska söka till gymnasiet!

På Hvilan kan du gå ett flertal spännande program. På vår skola i skånska Kabbarp kan du gå på vårt yrkesgymnasium med internat. Här kan du välja mellan bland annat florsit, trädgård, restaurang och livsmedel, bygg och turism. Alla kopplade till den gröna branschen. Våra studieförberedande program; naturvetenskap, samhällsvetenskap och ekonomi hittar du på våra skolor i Stockholm och Lund. 

Nytt för läsåret 2020/2021 är att vi öppnar gymnasium mitt i centrala Göteborg vid Järntorget. Även här erbjuder vi de studieförberedande programmen. Vi planerar även att starta i Malmö HT 2020.

Välkommen till Hvilan!


 


Beställ din katalogen hem i din brevlåda:

Om du istället vill ha katalogen hemskickad i din brevlåda? Fyll i formuläret nedan så skickar vi hem den till dig!

När du klickar i rutan nedan godkänner du att Hvilan Utbildning AB (org. nr. 556606-6980) lagrar dina personuppgifter för utskick och information i samband med kommande gymnasieval. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter och endast utvalda personer i vår organisation har tillgång till uppgifterna. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter om dig vi behandlar samt för att begära rättelse eller att vi raderar uppgifterna. Läs mer här om hur Hvilans integritetspolicy HÄR!