Matte, fysik och idrottslärare till vår gymnasieskola i Kabbarp och Lund

Hvilan Utbildning är Sveriges främsta utbildare inom den gröna näringen, med anor sedan 1868. Vi ägs av branschen, GRO - den Gröna näringens riksorganisation och har verksamhet i Åkarp, Lund och Stockholm. Vi bedriver gymnasium, språkintroduktion, YH-utbildningar, YrkesVux, arbetsmarknadsutbildningar, Yrkesintroduktion och Yrkes-SFI samt anordnar utbildningar på direkt uppdrag av branschen. Våra utbildningar är både studie- och yrkesförberedande. Hvilan Utbildning är en referensskola till Skolverket. I Kabbarp, mellan Malmö och Lund, finns vi i en naturskön miljö med egenägd mark och ett flertal fastigheter, där vi har egen produktion samt driver internat och restaurang. 

Höstterminen 2019 öppnar vi upp Hvilan Gymnasium i nyrenoverade lokaler i trivsam miljö vid Ribbingska i centrala Lund, ca 5 minuters gångavstånd från Lund C.

Om Dig

Vi söker dig som är lärare och god pedagog i ämnena matte, fysik och/eller idrott . Vi vill gärna att du har erfarenhet av att undervisa i något eller några av dessa ämnen. Du ska ha en - mycket god pedagogisk förmåga och intresse av att utveckla och anpassa din pedagogik, - god förmåga att kommunicera, både skriftligt och muntligt, med såväl kolleger som studerande och arbeta med modern teknik, - van att leda mot bestämda mål och drivas av att utveckla människor.

Vi vill att du med skickligt och tryggt ledarskap kan skapa trivsel, tydlighet och struktur i undervisningen. Du tycker om att ta ansvar och gillar att få möjlighet att utforma undervisningen efter egna pedagogiska idéer. 

Meriterande

Behörighet i andra ämnen är meriterande.


Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för undervisningen elever i matte (matte 2-4 samt språkintroduktion) Fysik 2  alternativt idrott. Vi håller mycket hög kvalité på vår undervisning och uppskattar därför att du har erfarenhet av undervisning sedan tidigare. 

Om anställningsvillkoren

50 - 100 % beroende på om du har flera ämnen som du kan undervisa i.

Tjänsten är i första hand en tillfällig anställning under läsåret 19/20, men kan förlängas. Vid behörighet i ämnena kan tillsvidareanställning tillämpas.

Hvilan Utbildning har kollektivavtal mellan Almega Friskolor och Lärarförbundet samt Lärarnas Riksförbund.

Individuellt lönesättning tillämpas.

Arbetsplats

Kabbarpsvägen 126
ÅKARP

Karl den XII gata 5
Lund

Kontaktinformation

Kurt-Olov Sjöström
kurt-olov.sjostrom@hvilanutbildning.se 
040-463708

Företagets adress

Kabbarpsvägen 126
232 52 Åkarp


Om ansökan

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar, så skicka din ansökan snarast via e-post till kurt-olov.sjostrom@hvilanutbildning.se. Ansökan ska innehålla ett aktuellt CV och ett personligt brev. Betygskopior och referenser behöver inte bifogas i detta skede. Till rekryteringsföretag och försäljare; vi undanber oss vänligen men bestämt.

Ansökningsreferens

Gymnasielärare Matte

 Till tjänsten på Arbetsförmedlingen.se >>