Vinn din bild som snygg poster!

Vinn din bild som snygg poster!

Gör ditt eget konstverk av naturen
Använd grönsaker, frukt, bär, kvistar, stenar och blommor. Krydda med en stor portion fantasi. Tagga med #detargront så är du med och tävlar. Se till att ha ett öppet konto, annars kan vi inte se din bild. De två bidrag som fått flest likes senast 31 december 2017 vinner publikens pris, dessutom utses ett tredje bidrag som vinner juryns pris! Vinnande bidrag trycks upp som affisch i storleken 50x70 cm, i en begränsad upplaga.

Redan under hösten finns Hvilans egna affischer i begränsad upplaga, och kan köpas i Hvilans gårdsbutik i skånska Åkarp, Kabbarpsvägen 126. Pris 200 kr/st.

Fotograf: Anders Roos.

Tävlingsvillkor:
Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv har tagit bilden. Hvilan Utbildning förbehåller sig rätten att ta bort bilder som bedöms vara olagliga, eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande, liksom bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång. Vinnarna kontaktas av @hvilanutbildning via kommentarsfältet under respektive vinnarbild. För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Hvilan Utbildning på mejladressen info@hvilanutbildning.se och uppge namn och adress dit vi kan sända din affisch. Anställda på Hvilan Utbildning får inte delta i tävlingen, däremot kan studerande och elever på skolan delta. Hvilan Utbildning förbehåller sig rätten att publicera bilder från Instagram, med namn och postort, i Hvilans egna medier samt som affisch i begränsad upplaga. Eventuella vinstmedel återförs i Hvilan Utbildnings verksamhet.