Sveriges bästa skolmat!

Våra restauranger

Närodlat och härodlat. I Hvilans kök möts du av entusiastiska kockar som tillagar välsmakande måltider, oftast med råvaror från skolans egna odlingar. Studerande, personal och gäster - alla är lika väkomna!

Åkarp
Vardagar kl. 11.30–13.00
Dagens: 70 kr
Sallad: 70 kr
Måltidsdryck, sallad, bröd, frukt och kaffe ingår i lunchen

Stockholm
Vardagar kl. 11.00-13.30
Dagens: 110 kr
Måltidsdryck, sallad, bröd och kaffe ingår i lunchen

Lunchmeny i Åkarp  - Vecka 43

Måndag
Stekt falukorv med stuvad vitkål
Grönsakspaj med savoykål & bönragu

Tisdag
Pasta med kallrökt lax i sås
Vegetariska vårullar med grönsaksris

Onsdag
Pannbiff med stekt lök & rårörda lingon
Enchiladas med bellaverde

Torsdag
Ärtsoppa med fläskbog & korv, pannkakor med tillbehör
Vegetarisk ärtsoppa, pannkakor med tillbehör

Fredag
Honungsglacerade revben med äppelmos & rödkål
Mozzarellagratinerad aubergine med ajvaryoghurt

Lunchmeny i Stockholm  - Vecka 41

Måndag
Grönsakswok med äggnudlar, Oumph och sojadipp
Blomkålsbakad sejfilé med dragon och kokt potatis
Helstekt karré med rödpepparsås och rostad kulpotatis

Tisdag
Långbakad rotselleri med citronhollandaise, friterad grönkål och picklade grönsaker
Kungsörnens raggmunkar serveras med stekt fläsk och lingon
Kycklinglårfilé med yoghurtdipp, flatbread och grönsaksbulgur

Onsdag
Tortellini med grädde, ädelost och rostad broccoli
Skånsk kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
Kryddbakad fläsksida med äggnudlar och wokade grönsaker

Torsdag
Kryddbakad pumpa med gul morot, stekt svamp och pumpakärnspesto
Ärtsoppa, på Lantmännens ekologiska gula ärter, med fläsk Serveras med egengjorda pannkakor och tillbehör.
BBQ- kryddad nötfärsbiff med chilimajonnäs och klyftpotatis

Fredag
Ugnsbakad aubergine med vitlök, kikärtscreme och bulgur
Karrékotlett med pepparsås, ångad broccoli och råstekt potatis
Coq au vin med champinjoner, bacon och steklök