Sveriges bästa skolmat!

Våra restauranger

Närodlat och härodlat. I Hvilans kök möts du av entusiastiska kockar som tillagar välsmakande måltider, oftast med råvaror från skolans egna odlingar. Studerande, personal och gäster - alla är lika väkomna! 

Åkarp
Vardagar kl. 11.30–13.00
Dagens: 70 kr 
Sallad: 70 kr
Måltidsdryck, sallad, bröd, frukt och kaffe ingår i lunchen.
Lunchen är självklart kostnadsfri för våra gymnasieelever.

Stockholm
Vardagar kl. 11.00-13.30
Dagens: 110 kr
Måltidsdryck, sallad, bröd och kaffe ingår i lunchen
Lunchen är självklart kostnadsfri för våra gymnasieelever.

Lunchmeny i Åkarp vecka 42

 

Måndag           Kyckling i grön curry med ris.
Vegetariskt:    Quorngryta med curry & ris.

Tisdag             Kokt laxfilé med hollandaisesås.
Vegetariskt:    Pastagratäng med ugnsbakad kål.

Onsdag                         Gröna Dagen!
                        Senapspanerad selleri med rotmos & persiljebuljong.

Torsdag          Ärtsoppa med tillbehör. Dessert: Pannkakor med syltgrädde.
Vegetariskt:    Ärtsoppa. Dessert: Pannkakor med syltgrädde.

Fredag            Amerikansk köttfärslimpa med bacon, BBQ-sås & rostad majs.
Vegetariskt:   Halloumigratäng med zuccini & grillad paprika.

 

Lunchmeny i Stockholm – Vecka 42

 

Måndag
Vegetarisk pytt i panna med rostade rödbetor och senapscréme
Hoki i varm citronsås, pocherad broccoli och kokt potatis.
Chili och vitlöksbakad högrev med choronsås, haricots Verts och rostad potatis

Tisdag
Lins-och tomatsoppa med vitlöksbröd
Stekt strömming serveras med potatismos, lingonsylt och skirat smör
Kycklinglårfilé med rotsellericrème, stekt svamp, bakade morötter och potatis samt picklad rödkål

Onsdag
Vegetariska rödbetsbiffar med matvetesallad och citronette
Senapsbakad kolja serveras med rostad kålrot, pepparrotssås och kokt potatis
Gulaschsoppa med tärnad potatis samt gräddfil

Torsdag
Vegetariska burritos med het tomatsås och majsdipp
Örtbakad torsk med pumpasås och rotfruktsstomp
Stekt fläsk med löksås, brynta äpplen och kokt potatis

Fredag
Chilirostad zucchini, med bönragu och svamprisotto
Friterad sejfilé med sauce verte samt kokt potatis
Köttfärslimpa fylld med vitlök,örter och fetaost med tomat-och olivsås samt stekt potatis