Konkurrenskraftiga utbildningar

Väl förberedda för arbetsmarknaden.

Om vuxenutbildningar

Välkommen till en skola med varm och öppen stämning! Här studerar både gymnasieelever och vuxna sida vid sida.

Vår utbildningsenhet i Åkarp ligger omgiven av trädgårdar, växthus och parker på landet mitt emellan Malmö och Lund och erbjuder en trivsam och lugn studiemiljö. Vill du gå på en grön skola men ändå ha möjligheten att kunna ta dig till Malmö eller Lund på 15 minuter är Hvilan Utbildning det självklara valet! 

Dagligen serveras fantastisk lunch i vår restaurang med råvaror som till stor del kommer från våra egna odlingar. 

Hos oss på Hvilan Utbildning hittar du följande yrkesutbildningar:

  • Yrkesvux
  • Arbetsmarknadsutbildning Trädgård (Skåne + Stockholm)
  • Arbetsmarknadsutbildning Ung
  • GroGrund
  • Sfi Odling och trädgård
  • Yh Arborist (Skåne + Stockholm)
  • Yh Arbetsledare kyrkogårdsförvaltning (Skåne)

 

Du får en konkurrenskraftig utbildning som gör dig väl förberedd för arbetsmarknaden. Du får handfast praktisk undervisning varvat med gedigen teoretisk utbildning hos en personlig utbildningsanordnare med bra lärare!

Vi lägger också stor vikt vid lärande genom praktik och ligger per automatik nära trädgårdsbranschen eftersom skolan ägs av GRO – Gröna näringens riksorganisation. Praktikperioderna tillbringar du på en arbetsplats och tillsammans med en handledare får du använda dig av dina nya kunskaper. När du väljer praktikplats får du använda dig av vårt stora kontaktnät med företag runt om i landet. På praktikplatserna skapar du egna kontakter med yrkeslivet som med stor sannolikhet kommer innebära din väg in på arbetsmarknaden.

Hvilan Utbildning ligger i framkant och arbetar ständigt med att förändra och förbättra våra utbildningar i enlighet arbetsmarknadens behov av kompetens.