Bo på vårt populära internat i Åkarp

Internatet


Internatet – gymnasieelever

För dig som studerar på Hvilan Utbildning och bor långt från skolan finns möjlighet att hyra rum under skolveckorna (måndag kl 7.00 – fredag kl 18.00). 

Vi har plats till cirka 65 boende, de flesta bor i korridorer med fem rum i varje där man delar gemensamt pentry, toalett och dusch.

Killar och tjejer bor var för sig. Rummen är utrustade med säng, skrivbord, stol, bokhylla, hurts, garderob och tvättavdelning med handfat. Du tar själv med dig täcke, kudde,  sängkläder och handdukar. Ta gärna med inredning som kan göra ditt rum hemtrevligt och personligt.

Kom gärna hit och titta! Om det inte passar dig när vi har Öppet Hus eller besöksdagar – kontakta Petra Brovertz som ansvarar för vårt internat för att komma överens om ett tillfälle som passar dig.

Kostnad

För logi samt hel kost* (ej kvällsmat och kvällsfika fredag kväll):

3 250 kr/månad enkelrum 
DUBBELRUM EJ MÖJLIGT FN

* Hel kost = frukost, kvällsmat och kvällsfika.

Kostnaden för skollunch betalas till hemkommunen. Du ansöker om inackorderingsbidrag via Centrala Studiestödsnämnden (CSN).


Internat – vuxenstuderande

I mån av plats kan även du som vuxenstuderande hyra rum på Hvilan under din studietid.

Du hyr ett möblerat rum med garderob, säng, skrivbord, stol, bokhylla, hurts och tvättavdelning med handfat.

Du tar själv med dig täcke, kudde, sängkläder och handdukar. Ta gärna med inredning som kan göra ditt rum hemtrevligt och personligt.

Tillgång till litet pentry med kyl finns i anslutning till rummen. 

I vårt Brasrum finner du ett litet pentry som är inrett med enkel basutrustning för självhushållning. Du kan även vistas i något av våra olika sällskapsrum som är inredda med sköna soffor och tv samt i ett av rummen ett biljardbord.Tvättstuga bokas enligt listordning och önskad tid. Omklädningsrum med dusch och förvaring i låsta skåp för tex arbetskläder och skor kan nyttjas.

Du har även tillgång till mindre motionssal, gym och bastu. Kostnadsfri parkering i mån av plats. Trådlöst wi-fi.

Enligt överenskommelse kan studierum/sal bokas för gruppstudier med dina klasskamrater under kvällstid.

Kostnad

Logi 3400 kr/månad enkelrum (inga avgifter tillkommer för el,värme el vatten)


Mer info


Se aktuella hyresvillkor.
För mer information om internatet, kontakta Petra Brovertz, internatansvarig: tel 040-46 37 00, e-post: room@hvilanutbildning.se